Den här websidan ser mycket bättre ut i en bläddrare som följer rådande webstandard, men du kan titta på sidan med andra bläddrare också.

Bluefish :: Kunder

Bluefish logo
Logo

Skatteverket

Ericsson

Jadestone

Polopoly

CapitalC

MWM

Ung företagsamhet

Servando

Hotsip

Zenicor

Alleato

NeoNet

BlueBrim

NeoNet

NeoNet erbjuder sina kunder elektronisk handel genom ett gränssnitt mot flera av världens ledande börser som Nasdaq, London, Frankfurt och Stockholm.

[Bluefish är] smidiga att ha göra med, hög teknisk kompetens och en bredd att ta sig an olika typer av arbetsuppgifter. [...] Bluefish är ett konsultbolag som aldrig tar sig vatten över huvudet!
   -- Fredrik Eriksson, projektledare, NeoNet

Nasdaq

Richard Glanmark medverkade i utvecklingen av NeoNets marknadskoppling mot Nasdaq. Richard hjälpte bland annat till med att skriva de delar som tar emot prisinformation i realtid. I senare delen av projektet arbetade Richard med att uppgradera marknadskopplingen till SuperMontage, nästa generation av Nasdaq.

London

Robert Burén jobbade med SETS issue 9, en migrering av Londonbörsens protokoll från X.25 till IP. En viktig del av uppdraget var att se till att systemet klarade börsens strikta krav, genom att uppfylla deras automatiska conformance-tester.

FIX

Här hjälpte Richard Glanmark NeoNet med att utveckla en FIX-engine i C++. Resultatet var en mycket kraftfull FIX implementation som är både flexibel, typsäker, effektiv och lättanvänd.

/Richard Glanmark

Bluefish logo

Bluefish AB :: Sturegatan 34 :: 114 36 Stockholm :: tel 08 459 93 30 :: fax 08 459 93 39 :: e-post info@bluefish.se