Den här websidan ser mycket bättre ut i en bläddrare som följer rådande webstandard, men du kan titta på sidan med andra bläddrare också.

Bluefish :: Kunder

Bluefish logo
Logo

Skatteverket

Ericsson

Jadestone

Polopoly

CapitalC

MWM

Ung företagsamhet

Servando

Hotsip

Zenicor

Alleato

NeoNet

BlueBrim

BlueBrim

BlueBrim är ett integrerat system som stödjer alla processer som krävs för publicering av såväl redaktionellt material som annonser.

Prenumeration och distribution

BlueBrim innehåller ett komplett integrerat delsystem för prenumeration och distribution. Det gemensamma kundbegreppet gör att samma kund som hanteras vid prenumerationsärenden också används vid t ex annonsbokning.

Layout och publikationsmodell

Ett kraftfullt verktyg för att producera layout ingår, vilket ger möjlighet till mallstyrd produktion av redaktionellt material såväl som annonser. Samma verktyg används både för redaktionellt material och annonser; inget behov av ytterligare mjukvara.

Publikationer representeras som träd av logiska avdelningar. Möjligheter till editionering med delat material, såväl som specialiserat material finnes.

Annonsbokningssystem

Annonser kan bokas i såväl logiska avdelningar som fysiska sidor (för papperspublikationer). Bokning sker på samma sätt mot både papperspublikationer och webb-sajter.

Flerkanalspublicering

Flerkanalspublicering ger möjlighet att publicera samma material i olika media (kanaler):

  • papperstidningar
  • på webben
  • i format avsett för trådlösa terminaler

Implementation

BlueBrim är en öppen, standardbaserad implementation med XML som bas. Det är möjligt att lägga till fält dynamiskt och definiera egna användargränssnitt utan att ens starta om systemet.

Ett integrerat meddelandesystem ger möjlighet att t ex skicka 'bokmärken' till andra användare, dvs möjliggöra att en annan användare får upp 'samma bild' dvs samma UI mot samma verksamhetsobjekt.

BlueBrim är utvecklat i ren Java. Lagring av objekten sker i GemStone/J.

/Mikael Printz

Bluefish logo

Bluefish AB :: Sturegatan 34 :: 114 36 Stockholm :: tel 08 459 93 30 :: fax 08 459 93 39 :: e-post info@bluefish.se